U kratko o nama

Trgovački lanac Prodex

Prvi prodajni centar sa samoposlugom, buticima i restoranom u regiji.

Trgovački lanac Prodex započinje svoje poslovanje prije dvadeset godina otvaranjem dviju trgovina u Gorici i Tomislavgradu.

Površine preko 8500 m2 zapošljava preko 120 djelatnika, a u ponudi možete pronaći i više od 100 000 različitih artikala.


2
Dvije poslovne jedinice
230+
Uposlenika

Trgovački lanac Prodex usmjeren je na stvaranje kvalitetnih odnosa s potrošačima unutar kojeg ima za cilj stvoriti vrijednost i pružiti veće zadovoljstvo od konkurencije.

Image
Prvi prodajni centar sa samoposlugom, buticima i restoranom u regiji.

Trgovački centar Prodex započinje svoje poslovanje prije 20 godina otvaranjem trgovine u Tomislavgradu.

Površine preko 8500m2 zapošljava preko 120 djelatnika, a u punudi možete pronaći i više od 80 000 različitih artikala.

U sklopu našeg trgovačkog, ugostiteljskog i uslužnog sadržaja očekuje vas bogata ponuda modnih brendova u butiku, odjel alata, Sve za dom, odjel namještaja i bijele tehnike,

Samoposluga, restoran, caffe bar, pizzerija, dječja igraonica Let`s Play, ljekarna, DM, Optika, zlatarne.

Trgovački lanac Prodex usmjeren je na stvaranje kvalitetnih odnosa s potrošačima unutar kojeg ima za cilj stvoriti vrijednost i pružiti veće zadovoljstvo od konkurencije, uz konstantu edukaciju zaposlenika i unapređenje prodaje prema najvišim tržišnim zahtjevima.

Prodajni centar Prodex Gorica započinje svoje poslovanje 1997. godine.

Površine cca 400m2 zapošljava oko 30 djelatnika. Pored trgovine prehrambenih proizvoda, imamo i naš butik muške, ženske i dječje odjeće i obuće koji se prostire na preko 200m2 te GRILL PRODEX

Kontaktirajte nas